Απεντόμωση - Απολύμανση - Μυοκτονία - Insect Trojan






Η εταιρεία Insect Trojan  με σεβασμό προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα κατοικίδια χρησιμοποιεί για Απεντομώσεις , Απολυμανσεις , Μυοκτονίες ασφαλή Υψηλής ποιότητας φαρμακευτικά σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της.

Απεντόμωση

Μια μέθοδος της απεντόμωσης είναι ο ελεγχόμενος υπολειμματικός ψεκασμός καθώς επίσης και ο έλεγχος παρασίτων που πραγματοποιείται για την αντιμετώπιση βαδιστικών ή ιπτάμενων εντόμων και συνίσταται στην ομοιόμορφη διαβροχή των επιφανειών με κατάλληλα υψηλής ποιότητας βιοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Μυοκτονία

Η μυοκτονία είναι μια μέθοδος για την αντιμετώπιση των τρωκτικών , με ειδικές συσκευές τους δολωματικούς σταθμούς που αποτελούν ειδικές μεθόδους προσέλκυσης και παγίδευσης τρωκτικών κατασκευασμένοι σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές HACCP.

Εφαρμογή Gel

Η εφαρμογή απεντόμωσης με χρήση Gel εφαρμόζεται για την αντιμετώπιση διαφόρων ειδών παρασίτων. Η χρήση Gel αποτελεί μια ασφαλή και αποτελεσματική εφαρμογή απεντόμωσης για τους χρήστες των χώρων και το περιβάλλον, λόγω της εντοπισμένης και μικρής έκτασης εφαρμογής.
Νεφελοψεκασμός (Fogging)
Ο νεφελοψεκασμός πραγματοποιείται με χρήση ειδικής συσκευής (εκνεφωτής) και έχει την ιδιότητα να διασπά το βιοκτόνο διάλυμα διοχετεύοντας το στο χώρο, σε σταγονίδια πολύ μικρής διαμέτρου. Ο νεφελοψεκασμός χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση εντόμων που συνήθως κρύβονται σε δυσπρόσιτα σημεία.

Απεντόμωση με καπνογόνο

Η μέθοδος της απεντόμωσης με καπνογόνο εφαρμόζεται με βιοκτόνο σκεύασμα σε μορφή καπνογόνου, για την καταπολέμηση στα βαδιστικά και ιπτάμενα έντομα.

Απολύμανση

Η απολύμανση είναι μια μέθοδος καταπολέμησης μικροβίων και βακτηριών η οποία έχει διαφορά με την μέθοδο και όρο της απεντόμωσης η οποία καταπολεμά τα βαδιστικά και ιπτάμενα έντομα.

Κατοικίες

Αναλαμβάνουμε την υπηρεσία ελέγχου των επιβλαβών εντόμων στην οικία σας και κοινόχρηστους χώρους, η οποία είναι γρήγορη και αποτελεσματική και προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για την οικογένεια τους φίλους και τα κατοικίδια ζώα σας. Δουλεύουμε σκληρά για να εξυπηρετήσουμε αποτελεσματικά τις ανάγκες κάθε πελάτη για να προστατεύσουμε μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις, τα σπίτια τους.

Επιχειρήσεις

Η εταιρεία Insect Trojan Απεντομώσεις – Απολυμάνσεις προσφέρει υπηρεσίες καταπολέμησης εντόμων σε επιχειρήσεις ευρέως φάσματος, μαζικής εστίασης υγειονομικής σημασίας. Προσαρμόζουμε τις λύσεις καταπολέμησης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Προτεραιότητα μας η γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών με εγγυημένο αποτέλεσμα 100%.

Περιοχές

Απεντόμωση Χαλάνδρι - Χολαργό, Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Ψυχικό, Φιλοθέη, Πεντέλη, Βριλήσσια, Κηφισιά, Μαρούσι, Ηράκλειο, Μελίσσια, Διόνυσος, Δροσιά, Εκάλη, Ερυθραία, Πεύκη, Ντράφι, Διώνη, Αθήνα, κ.α. !

Υποκαπνισμός (Fumigation)

Είναι μέθοδος ελέγχου παρασίτων (pest control) που γεμίζει πλήρως μια περιοχή με αέρια παρασιτοκτόνα για να πνίξει ή να δηλητηριάσει τους επιβλαβείς οργανισμούς που βρίσκονται μέσα.

Τροφάλλαξης T.T.R (Trap-Treat-Release)

Είναι η πιο επιτυχημένη μέθοδος καταπολέμησης των τερμιτών μέσω της οποίας οι τερμίτες που ανήκουν στην τάξη των εργατριών τρώνε το ξύλο και στην συνέχεια το πέπτουν με αποτέλεσμα το φαρμακευτικό σκεύασμα που είναι εμποτισμένο το προσβεβλημένο ξύλο να μεταφέρεται σε όλη την κοινωνία των τερμιτών και να καταστρέφεται.

Γεωπόνος – Εντομολόγος M.Sc. Απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Γ.Π.Α.).
Η εταιρεία μας Insect Trojan αναλαμβάνει ΑπεντομώσειςΑπολυμάνσεις και Μυοκτονίες για όλα τα έντομα και τρωκτικά που φέρουν σε κίνδυνο την Δημόσια Υγεία πάντα με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και προσδίδοντας τον απαραίτητο σεβασμό στον πελάτη και στον χώρο του ! Σας προσφέρουμε ποιοτική, οικονομική και με εγγυήσεις Απεντόμωση, Απολύμανση, Μυοκτονία σε Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Ψυχικό, Φιλοθέη, Πεντέλη, Βριλήσσια, Κηφισιά, Μαρούσι, Ηράκλειο, Μελίσσια, Διόνυσο, Δροσιά, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Αθήνα, Κολωνάκι και άλλα.
ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Γενικότερα, η απεντόμωση σπιτιού καλό θα είναι να γίνεται προληπτικά, ώστε τα έντομα να μην προλάβουν να φωλιάσουν στο σπίτι μας, οπότε και η αντιμετώπισή τους καθίσταται πιο δύσκολη.

Αρχική πηγή: Insect Trojan Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποντίκια - Μυοκτονία - Insect Trojan