Ποντίκια - Μυοκτονία - Insect Trojan


Απολύμανση

Η απολύμανση είναι μια μέθοδος καταπολέμησης – καθαρισμoύ ενός χώρου – επιφάνειας ώστε να απομακρυνθούν οι νοσογόνοι μικροοργανισμοί, μικρόβια και βακτήρια η οποία έχει διαφορά με την μέθοδο και όρο της απεντόμωσης όπου καταπολεμούνται τα βαδιστικά και ιπτάμενα έντομα.

Απεντόμωση

Μια μέθοδος της απεντόμωσης είναι ο ελεγχόμενος υπολειμματικός ψεκασμός καθώς επίσης και ο έλεγχος παρασίτων που πραγματοποιείται για την αντιμετώπιση βαδιστικών ή ιπτάμενων εντόμων και συνίσταται στην ομοιόμορφη διαβροχή των επιφανειών με κατάλληλα υψηλής ποιότητας βιοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Ποντίκια στο σπίτι

 Μυοκτονία

Λατινικό όνομα:Rattus norvegicus
Βάρος500grms
Μήκος σώματος25 cm
Χρώμακαστανό ή γκρί
Πώς να απαλλαγείτε από τα ποντίκια  Μυοκτονίες

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ποντίκια στον χώρο σας είμαστε στην διάθεση σας για να σας λύσουμε άμεσα το πρόβλημα σας με υψηλής ποιότητας φαρμάκων εξειδικευμένους επιστήμονες – εντομολόγους που σας παρέχουν 100% αποτελεσματικότητα.
Ποντίκια Καταπολέμηση

Το νορβηγικό ποντίκι έχει καστανό ή γκρίζο χρώμα.Είναι νυκτόβιο και καλός κολυμβητής,παμφάγο αλλά τρέφεται κυρίως με σιτηρά. Είναι επικίνδυνα για την Δημόσια Υγεία.





Μυοκτονία

Η μυοκτονία είναι μια μέθοδος για την αντιμετώπιση των τρωκτικών , με ειδικές συσκευές τους δολωματικούς σταθμούς που αποτελούν ειδικές μεθόδους προσέλκυσης και παγίδευσης τρωκτικών κατασκευασμένοι σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές HACCP.
Η ομάδα της Insect Trojan έρχεται στον χώρο σας για να καταπολεμήσει τα Ποντίκια

Πηγή: Insect Trojan Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις

Διεύθυνση

Insect Trojan Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις
Σοφοκλή Βενιζέλου 49Α
Χαλάνδρι
152 32
Αττική
6939983867

Ποντίκια και κατοικίδια ζώα
Σε σπίτια και σε χώρους όπου διατηρούνται κατοικίδια ζώα (συνήθως σκυλιά) είναι πιο εύκολο να προσελκυσθούν ποντίκια από τις οσμές των ζωοτροφών.
Για να μειωθεί στο ελάχιστο η πιθανότητα αυτή, πρέπει να λαμβάνεται πρόνοια ώστε η ζωοτροφή να μην σκορπίζεται στον γύρω χώρο και τυχόν περισσεύματα μετά τα γεύματα των ζώων, να καθαρίζονται αμέσως.
Σε περίπτωση που θα γίνει αντιληπτή η παρουσία ενός και μόνο ποντικιού, να λαμβάνονται αμέσως μέτρα μυοκτονίας για να προλαμβάνεται η εγκατάσταση και ο πολλαπλασιασμός τους.

Φωτοβολταϊκά και Ποντίκια
Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια που τοποθετούνται στις στέγες των σπιτιών πρέπει να προστατεύονται από τα ποντίκια γιατί λόγω των καλωδίων που έχουν μπορεί να υπάρξει αυξημένος κίνδυνος σπινθήρων και πρόκλησης πυρκαγιάς από τα φαγώματα στις καλωδιώσεις.
Χρειάζεται μυοκτονία για να αποφύγουμε δυσάρεστες συνέπειες και αποφυγή περιττών εξόδων.
Ζημιές στα καλώδια των αυτοκινήτων.
Είναι συχνό το φαινόμενο να παρατηρούνται ζημιές στα καλώδια των αυτοκινήτων από επιθέσεις ποντικιών.

Πολλές φορές κυρίως σε parking μακριά από κόσμο ή στην εξοχή έχουν σημειωθεί ζημιές στα μηχανικά μέρη των αυτοκινήτων καθώς τα ποντίκια αρέσκονται να ροκανίζουν παντός είδους καλώδια.
Ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης των ποντικών είναι η μυοκτονία με την τοποθέτηση ειδικών δολωματικών σταθμών στον χώρο που σταθμεύεται το όχημά σας.
Ποντίκια στο σπίτι

Πώς θα τα ξεφορτωθείς;

Οι ποντικοί μέσα στο σπίτι μας μπορούν να μπουν με δυο τρόπους. Είτε ενεργητικά είτε παθητικά. Ενεργητικά μπορεί να μπει από κάποια είσοδο του χώρου.
Ο ποντικός εισέρχεται στο σπίτι μας όταν πρόκειται να αναζητήσει τροφή και κάπου να φωλιάσει.
Παθητικά ο ποντικός εισέρχεται στον χώρο μας είτε από μεταφορά επίπλων, μηχανών, μέσω κουτών και ο πολλαπλασιασμός τους είναι θέμα χρόνου. Τα μέτρα που πρέπει να πάρουμε για την αποφυγή των ποντικών είναι η σωστή τοποθέτηση των απορριμμάτων μέσα σε ειδικά δοχεία.
Απορρίμματα που περιέχουν αποφάγια και αφήνονται μέσα σε πλαστικές σακούλες για πολλές ώρες έξω από τα κτήρια, αποτελούν μιας πρώτης τάξεως πηγή προσέλκυσης ποντικών από τη μυρωδιά.
Ο συχνός καθαρισμός και η απομάκρυνση των υπολειμμάτων ζωοτροφών από τα σπιτάκια σκύλων. Υπολείμματα ζωοτροφών αποτελούνε την κυρία αιτία προσέλκυσης ποντικών σε σπίτια που συντηρούν οικιακά ζώα.

Αρχική πηγή: Insect Trojan Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απεντόμωση - Απολύμανση - Μυοκτονία - Insect Trojan